Kerst 2022
Luxe brunch, gourmet of diners
Alle diners, gourmet, brunches worden op zaterdag 24 december vers afgeleverd. Bezorgingen zitten tussen 16.00 en 19,00 uur. Bezorgkosten voor Reuver zijn € 7,50 buiten Reuver € 12,50. Ophalen kan tussen 12.00 en 13.00 uur. Voorgerechten, hoofdgerechten kunnen in de oven op een eenvoudige wijze worden verwarmd en door een door Uzelf gekozen bord worden opgemaakt. Desserts zitten in speciale verpakking. Hoofdgerechten worden in kookzakken of oven bakjes aangeleverd voor een perfecte opwarming. Bij ieder gerecht zit een duidelijke beschrijving hoe te handelen. Bestellingen dienen uiterlijk op Maandag 12 december bij ons bekend te zijn. Daarna is bestellen niet meer mogelijk.
Wij wensen iedereen mooie kerstdagen en een gezond 2023 toe!!
Brunch
Vanaf 4 personen € 27,50 p.p.
- Diverse broodjes
- Kop overheerlijke heldere Ossenstaart soep
- Diverse vleeswaren
- Twee soorten kaas
- Om warm te maken , mini groente mascarponetaartje uit eigen keuken
- Kippenragout
- Eiersalade , zalmsalade
- Vers fruit salade
- Rauwkost
- Dessert bestaande uit een combi van pannacotta en mascarpone toetje.
Aanvulling warm vlees
Per kg te bestellen
Kippen ragout | € 21,00 |
Runderstoofpot met champignons | € 21,50 |
Kip stroganof | € 21,00 |
Varkens haas in pepersaus | € 22,50 |
Gehaktballetjes in tomatensaus | € 21,00 |
Gourmet compleet
Vanaf 4 personen € 18,50p.p.
- Vlees (varkenshaas, biefstuk, shoarma, schnitzeltje, gemarineerd spek, kipfiletje)
- Diverse rauwkosten
- Vers fruit salade
- Paprika, ui, champignons- Aardappeltjes
- Diverse sausjes
- Stokbrood met kruidenboter
Eventueel een aanvulling van zalm of garnalen + € 4,00
Diners/Maaltijden
Voorgerechten
Vitello Tonata Gemengde salade met dun gesneden carbonade, zontomaatjes en een tonijn mayonaise |
€ 10,50 |
Zalmtartaartje met frisse appel Gerookte zalm tartaar met gekneusde wasabi noten, sjalotje, rucola en fris zure appel, dit afgegarneerd met een limoen mayonaise Bij alle voorgerechten vanaf is brood in begrepen. |
€ 12,50 |
Soepen
Heldere ossenstaart soep | € 4,50 |
Verse bosspadenstoelensoep | € 4,50 |
Heldere kippenbouillon | € 4,50 |
Runderbouillon met balletjes | € 4,50 |
Hoofdgerechten
Varkenshaas omwikkelt met gerookt mager spek | € 21,50 |
Konijnenbouten | € 19,50 |
Wildgoulash | € 21,50 |
Kipfilets met Serranoham en pesto | € 18,50 |
Vegetarische courgette rolletjs met spinazie en kruidenkaas in een tomatensaus |
€ 16,50 |
|
|
Bij alle hoofdgerechten horen de volgende bijgerechten: gratin, gebakken kriel, boontjes met spek, rode kool of een gemengde salade met dressing. |
Desserts
Luxe af gegarneerd
Mascarpone toetje met bastogne koek | € 5,00 |
Panna cotta met vers fruit | € 5,00 |
Chocolade mousse | € 5,00 |
Diensten

