077 - 4741850 | 06 - 51257381 info@steeghs-catering.nl

Kookstudio

Kaoke bie Rob

Bent u een echte kookfanaat? Of wilt u meer leren bereiden van gezonde en lekkere maaltijden?

Kom koken!

Kom gezellig koken bij Rob! Of, op z’n Limburgs gezegd: Kom kaoke biej Rob! In onze knusse en sfeervolle kookstudio in Reuver heten wij u van harte welkom.

Probeer onder begeleiding nieuwe recepten uit, kook in groepsverband en maak samen een heerlijk gerecht. Wij geven kookworkshops met verschillende thema’s. Wilt u bijvoorbeeld meer weten over de Mediterrane keuken? Of wellicht de Italiaanse, Aziatische, Spaanse of Hollandse keuken? Bij ons bent u aan het juiste adres!

Voor wie?

Een workshop in onze kookstudio is uitermate geschikt voor allerlei soorten gezelschappen. Van vriendinnengroepen tot familie uitjes, van teambuilding activiteiten van bedrijven tot het verenigingsleven en niet te vergeten de kinderfeestjes. U kunt het zo gek niet bedenken. Het belangrijkste is dat wij er, samen met uw gezelschap, een gezellige middag of avond van maken met lekker koken, heerlijk eten en drinken!

Hoe werkt het?

U wordt altijd welkom geheten door Rob en/of Ilse. We laten u de keuken zien en geven uitleg over het gebruik van de keuken. Ook geven we uitleg over het gerecht dat u gaat bereiden, en daarna is het tijd om de handjes uit de mouwen te steken! Dan gaat u aan de slag met uw gerecht, eventueel onder begeleiding van Rob en/of Ilse. Zodra alle gerechten bereid zijn, komt misschien wel het leukste gedeelte: het proeven! Geniet van uw eigen en elkaars kookkunsten! De workshop heeft een duur van max 4 uur.

Kom “Koake biej Rob”!

Wilt u meer informatie over onze kookstudio of wilt u reserveren? Neem dan contact op via ons contactformulier of bel: 077 – 4741850

Openingstijden

De Kookstudio is iedere dag geopend. In verband met de beschikbaarheid is vooraf reserveren noodzakelijk. De workshop duurt 4 uur. 

Contact

Pastoor Vranckenlaan 37
5953 CM Reuver

077 - 4741850
06 - 51257381
info@steeghs-catering.nl