Kerst 2024
Luxe brunch, gourmet of diners
Alle diners, gourmet, brunches worden op zondag 24 december vers afgeleverd. Bezorgingen zitten tussen 16.00 en 19.00 uur. Bezorgkosten voor Reuver zijn € 7,50 buiten Reuver € 12,50. Ophalen kan tussen 13.00 en 15.00 uur. Voorgerechten, hoofdgerechten kunnen in de oven op een eenvoudige wijze worden verwarmd en door een door Uzelf gekozen bord worden opgemaakt. Desserts zitten in speciale verpakking. Hoofdgerechten worden in kookzakken of oven bakjes aangeleverd voor een perfecte opwarming. Bij ieder gerecht zit een duidelijke beschrijving hoe te handelen. Bestellingen dienen uiterlijk op Zaterdag 16 december bij ons bekend te zijn. Daarna is bestellen niet meer mogelijk.
Wij wensen iedereen mooie kerstdagen en een gezond 2023 toe!!
Brunch
Vanaf 4 personen € 32,50 p.p.
- Diverse broodjes
- Kop overheerlijke groente bouillon
- Diverse vleeswaren
- Twee soorten kaas
- Om warm te maken , mini groente mascarponetaartje uit eigen keuken
- Kippenragout
- Eiersalade , zalmsalade
- Vers fruit salade
- Rauwkost
- Dessert bestaande uit een combi van pannacotta en mascarpone toetje.
Aanvulling warm vlees
Per kg te bestellen
Konijnenbouten per stuk € 8.50
Kippen ragout |
€ 22.50 |
Runderstoofpot met champignons | € 22,50 |
Kip stroganof | € 22,50 |
Varkens haas in pepersaus | € 22,50 |
Gehaktballetjes in tomatensaus | € 21,00 |
Gourmet compleet
Vanaf 4 personen € 24,50 p.p.
- Vlees (varkenshaas, biefstuk, shoarma, schnitzeltje, gemarineerd spek, kipfiletje)
- Diverse rauwkosten
- Vers fruit salade
- Paprika, ui, champignons- Aardappeltjes
- Diverse sausjes
- Stokbrood met kruidenboter
Eventueel een aanvulling van zalm of garnalen + € 4,00
Diners/Maaltijden
Voorgerechten
Carpaccio Carpaccio met Rucola salade, courgette, pijnboompitten, zontomaatjes en een truffel mayonaise |
€ 12,50 |
Gegrilde ham in dunne plakken Gegrilde ham met een licht grove notenmix, zontomaatjes en rucola met een tonijn mayonaise mayonaise Bij alle voorgerechten is brood in begrepen. |
€ 12,50 |
Soepen
Heldere ossenstaart soep | € 4,50 |
Verse bosspadenstoelensoep | € 4,50 |
Heldere kippenbouillon | € 4,50 |
Runderbouillon met balletjes | € 4,50 |
Hoofdgerechten
Varkenshaas omwikkelt met gerookt mager spek | € 22,50 |
Konijnenbouten | € 21,50 |
Wildgoulash | € 22,50 |
Kipfilets met Parmaham, zontomaat, mozarrella en pesto | € 21,50 |
Vegetarische courgette rolletjs met spinazie en kruidenkaas in een tomatensaus |
€ 17,50 |
|
|
Bij alle hoofdgerechten horen de volgende bijgerechten: gratin, gebakken kriel, boontjes met spek, rode kool of een gemengde salade met dressing. |
Desserts
Luxe af gegarneerd
Mascarpone toetje met bastogne koek | € 5,00 |
Panna cotta met vers fruit | € 5,00 |
Chocolade mousse | € 5,00 |